ΠΡΟΣ :

Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

———-

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η  35η  Ετήσια  Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ.  στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Στο προσεχές  διάστημα θα σας αποσταλούν σχετικές προσκλήσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό μας.
Το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου 2019, διοργανώνεται από την Ένωσή μας, στον ίδιο χώρο, ημερίδα σχετικά με την εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Θα ακολουθήσει νεότερη λεπτομερής ανακοίνωση.
Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων στις εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης αποτελεί απόδειξη ενδιαφέροντος για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο κι ενδυναμώνει την Ένωσή μας στις διεκδικήσεις της για βελτίωση των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των συναδέλφων που κατοικούν και υπηρετούν εκτός Αθηνών.

 Ειδικότερα, η  Ένωσή μας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των συναδέλφων καταβάλλοντας, κατ’ ανώτατο όριο,  το ποσό των εκατό (100) ευρώ για μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής τους με την προσκόμιση του σχετικού δικαιολογητικού, καθώς επίσης και το ποσό των πενήντα (50) ευρώ για τα οδοιπορικά τους έξοδα.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
     Η Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

Άννα Ζαΐρη                                           Κέλλυ Θεολογίτου
Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου               Αντεισαγγελέας Εφετών