Σας ενημερώνουμε ότι η  29η Ετήσια  Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή  1-12-2013  και  ώρα  9.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60).
Η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι δίδει την ευκαιρία να εκφραστούν δημοσίως οι απόψεις ενός εκάστου των συναδέλφων, εν μέσω μιας συγκυρίας η οποία έχει, ως γνωστόν, διαμορφώσει ένα νέο περιβάλλον για την απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα.
Οι διαπιστώσεις σχετικά με την κατάσταση αυτή, η κατάθεση συναφών εποικοδομητικών προτάσεων και η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά στα συγκεκριμένα θέματα, αλλά και στα επίκαιρα ζητήματα, τα απτόμενα της απονομής της Ποινικής Δικαιοσύνης, αναμένονται με ενδιαφέρον να αξιολογηθούν κατά την προσεχή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε φορά, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη διευκόλυνση της προσέλευσης και της διαμονής των εκτός Αθηνών συναδέλφων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

(Οι κ. Προϊστάμενοι των Εισαγγελιών παρακαλούνται για τη διανομή της παρούσας στους υπηρετούντες στην υπηρεσία τους εισαγγελείς).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος                       Ο  Γενικός Γραμματέας

Κων/νος Τζαβέλλας                  Δημήτριος Ζημιανίτης
Αντεισαγγελέας Εφετών           Εισαγγελέας Πρωτοδικών