71-12/8/2021

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.Ε.

ΣΤΗΝ  ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ    «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» 

 

    Αγαπητοί συνάδελφοι,

      ————-

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την υπογραφή   σύμβασης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος με το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία θα παρέχεται στα μέλη της Ε.Ε.Ε. απεριόριστη πρόσβαση στην Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», στο Νομικό Βήμα και στον Κώδικα Νομικού Βήματος, την δε καταβολή της συμφωνηθείσας ετήσιας συνδρομής αναλαμβάνει να καλύπτει, για λογαριασμό των μελών της, εξ ολοκλήρου η Ε.Ε.Ε..

    H Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ» περιλαμβάνει, εκτός των άλλων: α) εθνική νομολογία, με αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων κάθε βαθμού σε πλήρες κείμενο, τις νομικές διατάξεις, στις οποίες στηρίχθηκε η έκδοσή τους, καθώς και βιβλιογραφικές αναφορές. β) εθνική νομοθεσία, που περιλαμβάνει όλη τη νομοθεσία του Ελληνικού κράτους από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, καθώς και τα τεύχη του ΦΕΚ από το 1833 μέχρι σήμερα, συσχετισμένα με κάθε νομοθέτημα.Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το πλήθος των νομικών εγγράφων που είναι συγκεντρωμένο στην ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο, επιβοηθητικό της εργασίας μας.

    Εντός των επόμενων ημερών θα αποσταλούν, με προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), σε κάθε μέλος  της Ε.Ε.Ε. οι προσωπικοί του κωδικοί πρόσβασης στη ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», που αποτελούνται από το όνομα χρήστη (username) και το συνθηματικό εισόδου (password), τα οποία είναι μοναδικά για κάθε χρήστη-μέλος, παρέχοντας τη δυνατότητα απεριόριστου χρόνου χρήσης.

    Οι κωδικοί πρόσβασης είναι προσωπικοί και ο χρήστης φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τυχόν κλοπή, απώλεια ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποκάλυψη του ονόματος χρήστη και των συνθηματικών του. Ο κάθε χρήστης των εν λόγω υπηρεσιών θα έχει προσωπική πρόσβαση, που θα του εξασφαλίζει και σε ατομικό επίπεδο τη χρήση του συστήματος και θα μπορεί να αλλάζει τα συνθηματικά πρόσβασης, ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια πρόσβασης.

   Με ευκαιρία υλοποίησης της σύμβασης αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Διευθυντή Πληροφορικής και Ανάπτυξης Υπηρεσιών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την καθοριστική συμβολή τους στην υπογραφή και υλοποίηση της σύμβασης και την εν γένει συνεργασία τους με την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.