Το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, σε εκτέλεση απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 25-11-2012, αποφάσισε τη σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την 09-12-2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30 π.μ., στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

         Το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της συγκυρίας για τον κλάδο και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν, καλούνται να εξουσιοδοτήσουν άλλους συναδέλφους για να τους εκπροσωπήσουν.

           Για τους συναδέλφους εκτός Αθηνών, έχει γίνει κράτηση δωματίων στα ξενοδοχεία «President» ή «Τιτάνια» για δύο (2) βράδια, ήτοι της Παρασκευής 7/12 και του Σαββάτου 8/12, με ατομική επιβάρυνση 50 ευρώ συνολικά ανά δωμάτιο, και για τα δύο βράδια, ενώ το υπόλοιπο κόστος θα καλυφθεί από την Ένωση. Για τους συναδέλφους από Βόρεια Ελλάδα, θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 07-12-2012 και ώρες 10.00Ά πμ και 15.00Ά μμ.

                           Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

               Ο Πρόεδρος   και α.α.

               Ο Α΄ Αντιπρόεδρος                    Ο  Γεν. Γραμματέας

            Δημήτριος Μητρουλιάς                Δημήτριος Ζημιανίτης

            Αντεισαγγελέας  Εφετών            Εισαγγελέας Πρωτοδικών