Η  Ένωση  Εισαγγελέων  Ελλάδος  σε συνεργασία με tον Δικηγορικό Σύλλογο Kώ  διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με θέμα : « Η Απονομή της Ποινικής Δικαιοσύνης σήμερα – Ουσιαστικό, Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο και Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων » που θα πραγματοποιηθεί στις  5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2012 στην Κώ.
Ως χώρος  διεξαγωγής  του  συνεδρίου  έχει  επιλεγεί  το ξενοδοχειακό   και   συνεδριακό   κέντρο   πέντε       αστέρων « KIPRIOTIS PANORAMA » στην Κω. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία για την διαμονή των συνέδρων στις ακόλουθες τιμές :
– Μονόκλινο  δωμάτιο τιμή 55 ευρώ με πρωινό ανά διανυκτέρευση.
– Δίκλινο δωμάτιο τιμή 70 ευρώ με πρωινό ανά διανυκτέρευση .
Επίσης οι διοργανωτές θα δεξιωθούν τους συνέδρους σε δύο βραδινές δεξιώσεις (στις 5 και 6 Οκτωβρίου) και σε ένα γεύμα  (στις 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι).
Παράλληλα θα διοργανωθεί ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Κω με αναπαράσταση του Ιπποκρατικού Όρκου και εκδρομή στον παραδοσιακό ορεινό οικισμό της Ζιάς.
Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 5-10-2012.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης ομαδικού εισιτηρίου και θα πρέπει οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κω, να προβούν στην κράτηση-έκδοση εισιτηρίων το συντομότερο δυνατόν, λόγω της μεγάλης διαφοράς στην τιμή αυτών σε περίπτωση καθυστέρησης. (Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το κόστος των εισιτηρίων -με επιστροφή- με Aegean, εφόσον εκδοθούν σήμερα, ανέρχεται σε 107 ¤.)
Όσοι συνάδελφοι Εισαγγελείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, παρακαλούμε να το δηλώσουν στα γραφεία της Ενώσεως.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

                Ο Πρόεδρος                                        Η Γεν. Γραμματέας

Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης                       Ελένη Σκεπαρνιά
Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου                  Εισαγγελέας Πρωτοδικών