Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, ενόψει της συμπλήρωσης εφέτος τριάντα (30) ετών από την ίδρυσή της, διοργανώνει επίσημη εκδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00’ μμ, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Στην εκδήλωση θα προσκληθεί η Πολιτειακή Ηγεσία, Κυβερνητικοί φορείς, η ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων, καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτειακών Λειτουργιών.
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλάβει ομιλίες, με τις οποίες θα δοθεί έμφαση στο ρόλο του Εισαγγελέα διαχρονικά, καθώς και δείπνο. Στο πλαίσιό της θα τιμηθούν, επίσης, εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι της ΕΕΕ, η δε τελετή θα είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα συνάδελφο Σωτήρη Μπάγια.

Καθώς η εκδήλωση έχει εξαιρετικό και επετειακό χαρακτήρα, η συμμετοχή όλων μας σε αυτή είναι αναμενόμενη και επιβεβλημένη.
Ενόψει του περιορισμένου αριθμού θέσεων (250), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέσω της αγοράς ατομικών προσκλήσεων (ειδική τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ). Κράτηση θέσεων και διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τη Γραμματεία της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (Πληροφορίες: 210-8222548, eisag@otenet.gr, κ. Ά. Σπύρου) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

    Ο Πρόεδρος                                             O Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                        Δημήτριος Ζημιανίτης
Αντεισαγγελέας Εφετών                       Εισαγγελέας Πρωτοδικών