Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  

         Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας διοργανώνει διημερίδα με θέμα : «Παραβατική συμπεριφορά – βία – κακοποίηση ανηλίκων» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουνίου 2010 στην Βέροια.

       Η άφιξη στον χώρο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 11-6-2010 και η αναχώρηση, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 12-6-2010.

     Για την διαμονή των συνέδρων – εισαγγελέων έχουν εξασφαλισθεί εξήντα (60) μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», όπου θα διεξαχθεί και η διημερίδα.

       Τα έξοδα διαμονής των συνέδρων καλύπτονται από τους συνδιοργανωτές, ενώ τα έξοδα μετακίνησής τους βαρύνουν τους ιδίους. Εφόσον υπάρξει ικανός αριθμός συναδέλφων που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Ένωση θα μεριμνήσει για μίσθωση λεωφορείου με δικά της έξοδα. Σε περίπτωση που ορισμένοι συνάδελφοι θέλουν να παραμείνουν και το Σάββατο βράδυ, θα εξασφαλιστεί ειδική τιμή για την διαμονή τους.

       Όσοι συνάδελφοι Εισαγγελείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο, παρακαλούμε να το δηλώσουν στα γραφεία της Ενώσεως μέχρι τις 15-5-2010. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

            Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Μπρακουμάτσος

Αντεισαγγελέας Εφετών

Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Σκεπαρνιά

Εισαγγελέας Πρωτοδικών