Ανακοίνωση – Υπενθύμιση

για την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων
για τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων

       

    Σύμφωνα με την απόφαση 308/2021 του Διοικητικού Συμβουλίου και στα πλαίσια συμμόρφωσης με τα διαλαμβανόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τον εφαρμοστικό Ν. 4624/2019,  όλα τα μέλη της Ένωσης καλούνται να συναινέσουν, εφόσον το επιθυμούν, στη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης (λήψη ενημερωτικών newsletter, συμμετοχή σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, σε εξ αποστάσεως επιστημονικά συνέδρια, στην παρακολούθηση της ΓΣ μέσω live streaming κλπ). 

     Για το λόγο αυτό σας έχουμε αποστείλει τη διεύθυνση όπου έχει αναρτηθεί η  σχετική φόρμα [http://enosieisaggeleon.gr/gdpr/] στην οποία πρέπει να δηλωθεί μόνο ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εφόσον συναινείτε, η φόρμα αυτή πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί μέχρι την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021.
Επισημαίνουμε ότι η φόρμα επικοινωνίας που θα συμπληρώσετε θα απευθύνεται μόνο στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία και θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και όχι στην εταιρεία Lawnet, η οποία είναι ο τεχνολογικός πάροχος της Ένωσης.

    Προς επιβεβαίωση της χορηγηθείσας συγκατάθεσής σας, θα λάβετε στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου [e-mail] που έχετε δηλώσει σχετικό ηλ. μήνυμα[e-mail], με θέμα: «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

     Οι λεπτομέρειες για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εμφανίζονται σε σχετικό σύνδεσμο [link] εντός της ίδιας σελίδας. Για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της Ένωσης (τηλ 2132156254). 

Στιγμιότυπο 2020-03-03, 4.21.39 μ.μ.