Αριθμ. Πρωτ. 15 – 24/1/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

    Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος συνεχίζοντας την παράδοση διοργάνωσης  επιστημονικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους, που προάγουν το επίπεδο των Εισαγγελέων και κατ΄ αποτέλεσμα  την ποινική δικαιοσύνη, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022, με θέμα: «Επίκαιροι προβληματισμοί στο χώρο των αποτελεσμάτων των ενδίκων μέσων μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του ΚΠΔ».

   Η επίκαιρη και ενδιαφέρουσα θεματολογία, η επιστημονική κατάρτιση των  εισηγητών και η ενεργός συμμετοχή ακαδημαϊκών, συναδέλφων αλλά και δικηγόρων είχαν σαν αποτέλεσμα την επιτυχία και αυτού του εγχειρήματος.

   Ευχαριστούμε θερμά τον προεδρεύοντα κ. Αθανάσιο Κατσιρώδη, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ., τους εισηγητές : κ. Λάμπρο Μαργαρίτη, Καθηγητή Νομικής Α.Π.Θ., κ. Ιωάννη Ναζίρη, Επίκουρο  Καθηγητή Νομικής Α.Π.Θ., κ. Δημήτριο Γκύζη, Αντεισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών αλλά και όσους  παρακολούθησαν την εκδήλωση και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε με νέες ημερίδες για θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

   Το οπτικοακουστικό υλικό του συνεδρίου θα αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος στο youtube,  στο facebook   και στην ιστοσελίδα μας (http://enosieisaggeleon.gr).