ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι για τη διευκόλυνση της προσέλευσης στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεώς μας ( Κυριακή, 06-11-2011) των εκτός Αθηνών συναδέλφων, το διοικητικό συμβούλιο της Ενώσεως μερίμνησε για τ’ ακόλουθα:

  1. Διαμονή στην Αθήνα : Ξενοδοχείο «Τιτάνια» (4 αστέρων – Πανεπιστημίου 52). Τιμή σε μονόκλινο δωμάτιο, 60 ευρώ και σε δίκλινο, 66 ευρώ. Tο ποσό αυτό θα βαρύνει τους συναδέλφους.

  1. Μεταφορά : Με έξοδα της Ενώσεως, το Σάββατο 05 -11-2011 και ώρα 08.30 π.μ. θ’ αναχωρήσει πούλμαν προς Αθήνα από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, με ενδιάμεσο σταθμό την Λάρισα, απ’ όπου μπορούν να επιβιβαστούν οι συνάδελφοι της Θεσσαλίας. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί, με το ίδιο μέσο, τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 06-11-2011.

  1. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε ν’ απευθύνεστε στο Γραφείο της Ένωσης ή να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Νικόλαο Καλλίδη, Αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και με τον κ. Αντώνιο Παπαματθαίου, Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης .

Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Μπρακουμάτσος

Αντεισαγγελέας Εφετών

Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Σκεπαρνιά

Εισαγγελέας Πρωτοδικών