Αθήνα, 08/10/2007

Κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, η Ένωσή μας θα λάβει μέρος σε επιστημονική διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι Κορινθίας στις 16, 17 και 18 Νοεμβρίου 2007 με συνδιοργανωτές την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τον ΣΕΒ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με θέμα «Δικαιοσύνη και Χρηματιστηριακή Νομοθεσία». Σύμφωνα με την πρόσκληση στην διημερίδα μπορούν να λάβουν μέρος ογδόντα (80) Εισαγγελείς, με ενδεχόμενη μικρή αύξηση του αριθμού αυτού.

Η άφιξη στον τόπο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16-11-2007 και η αναχώρηση τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 18-11-2007.

Τα έξοδα διαμονής (σε μονόκλινα δωμάτια) και διατροφής των συνέδρων καλύπτονται καθ’ ολοκληρίαν από τους συνδιοργανωτές.

Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους συνέδρους. ΄Οσοι σύνεδροι επιθυμούν να συνοδεύονται και να διαμείνουν σε δίκλινο δωμάτιο παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Ένωση, μαζί με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Σημειώνεται ότι, όπως είναι γνωστό, το κόστος διαμονής και διατροφής των συνοδών θα βαρύνει τους τελευταίους.

Όσοι από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται να το δηλώσουν στο γραφείο της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19-10-2007, συμπληρώνοντας την σχετική δήλωση συμμετοχής.

Μόνη προυπόθεση συμμετοχής αποτελεί η οικονομική ενημερότητα έναντι της Ενώσεως.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Μπάγιας
Αντεισαγγελέας Εφετών

Η Γεν. Γραμματέας
Ευσταθία Καπαγιάννη
Εισαγγελέας Πρωτοδικών