ΠΡΟΣ :
Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
———-
Η 31η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί εφέτος την Κυριακή 13-12-2015 και ώρα 9.30’ π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Το αμέσως προσεχές διάστημα θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά σχετικές ατομικές προσκλήσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό μας.
Η παρουσία όλων μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που αποτελεί κεντρικό γεγονός στην ετήσια δραστηριότητα της Ένωσής μας είναι περισσότερο από αναγκαία. Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το καταλληλότερο πλαίσιο για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συναδέλφων, επί των επίκαιρων ζητημάτων που αφορούν στον Κλάδο, για την ανάδειξη άλλων θεμάτων που απασχολούν τους συναδέλφους και, τέλος, για το σχεδιασμό της βέλτιστης στρατηγικής αντιμετώπισής τους.
Ιδίως εν μέσω της παρατεταμένης και πολυεπίπεδης κρίσης, η οποία συνεχίζει να επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και τους λειτουργούς της, την Ετήσια Γενική μας Συνέλευση θα απασχολήσει η εξέταση της τρέχουσας κατάστασης και η ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί για την υπέρβαση των βασικότερων προβλημάτων, καθώς και για εκείνες που είναι σκόπιμο να αναληφθούν συναφώς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των εκτός Αθηνών συναδέλφων. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

[Οι κ. Προϊστάμενοι των Εισαγγελιών παρακαλούνται για τη διανομή της παρούσας σε όλους τους Εισαγγελείς που υπηρετούν στις Εισαγγελίες τους].

                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

                          Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

                     Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                              Δημήτριος Ζημιανίτης
                     Αντεισαγγελέας Εφετών                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών