Αθήνα, 24/03/2008

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.), διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων – Νέοι Μέθοδοι και Προσεγγίσεις» που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου στο Βραχάτι Κορινθίας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση στην διημερίδα μπορούν να λάβουν μέρος σαράντα (40) Εισαγγελικοί Λειτουργοί. Σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής υπερβούν τον παραπάνω αριθμό, θα διενεργηθεί κλήρωση.

Η άφιξη στον τόπο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 4-4-2008 και η αναχώρηση τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 6-4-2008.

Τα έξοδα διαμονής (σε μονόκλινα ) δωμάτια και διατροφής (πρωϊνό και γεύμα) των συνέδρων καλύπτονται από τους συνδιοργανωτές. Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους συνέδρους.

Όσοι σύνεδροι επιθυμούν να συνοδεύονται και να διαμείνουν σε δίκλινο δωμάτιο παρακαλούνται να το δηλώσουν στην Ένωση μαζί με τη συμμετοχή τους. Σημειώνεται ότι, όπως είναι γνωστό, το κόστος διαμονής και διατροφής των συνοδών θα βαρύνει τους τελευταίους.

Όσοι από τους συναδέλφους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο γραφείο της Ένωσης το αργότερο μέχρι την 31 Μαρτίου 2008 και ώρα 12.00.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Μπάγιας
Αντεισαγγελέας Εφετών

O Γεν. Γραμματέας
Παναγιώτης Σ. Παναγιωτόπουλος
Εισαγγελέας Πρωτοδικών