ΕΠΕΙΓΟΝ-  ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 30 ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕΕ

(ΖΑΠΠΕΙΟ, 26-9-2015)

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

———-

Ενόψει της αιφνιδιαστικής προκήρυξης Βουλευτικών Εκλογών για την 20-9-2015, η επίσημη εκδήλωση που η ΕΕΕ προγραμμάτιζε για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20.00’ μμ, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, αναβάλλεται κατά μία εβδομάδα και θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Με προηγούμενη Ανακοίνωσή μας, σας είχαμε ενημερώσει για τον τρόπο και το χρονικό διάστημα κράτησης/αγοράς των σχετικών προσκλήσεων (προνομιακή τιμή 20 ευρώ έκαστη), με τήρηση σειράς προτεραιότητας, ενόψει του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων (250).

Παρακαλούμε ήδη, ενόψει της χρονικής στενότητας έως την ημερομηνία της εκδήλωσης, (α) οι συνάδελφοι που είχαν ήδη κρατήσει ή/και εξοφλήσει προσκλήσεις για την αρχικώς προγραμματισμένη για την 19-9-2015 εκδήλωση, να επιβεβαιώσουν επικοινωνώντας με τη Γραμματεία της Ένωσής μας ότι συνεχίζουν να επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση που πλέον προγραμματίζεται για το Σάββατο 26-9-2015, (β) όσοι συνάδελφοι δεν έχουν προβεί ακόμη σε αγορά ή κράτηση προσκλήσεων για την εκδήλωση, να το πράξουν το συντομότερο, τηλεφωνικά (210-8222548, κ. Ά. Σπύρου) ή μέσω e-mail (eisag@otenet.gr).

Παρακαλούμε, τέλος, για την ανταπόκριση των ενδιαφερομένων το συντομότερο, ενόψει του ότι πρέπει να υπογραφεί τάχιστα σύμβαση με την εταιρεία εστίασης που έχει αναλάβει το δείπνο της εκδήλωσης, με βάση τον αριθμό των συμμετεχόντων, ενώ το κόστος της εκδήλωσης προφανώς συναρτάται με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

 

                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

 

            Ο Πρόεδρος                                          O Γεν. Γραμματέας

 

 

      

  Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                             Δημήτριος Ζημιανίτης          

   Αντεισαγγελέας Εφετών                             Εισαγγελέας Πρωτοδικών