Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ (ΔΕΕ), πρόκειται να συνδιοργανώσει ημερίδα-ενημερωτική επίσκεψη των Εισαγγελέων–μελών μας στους χώρους των εργαστηρίων της ΔΕΕ (Λεωφόρος Αθηνών & Αντιγόνης 2-6), στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει επίδειξη του τρόπου λειτουργίας των επιμέρους επιστημονικών τμημάτων της και της εκτέλεσης των εξειδικευμένων ανακριτικών πράξεων, που διενεργούν.

Προσκλήσεις συμμετοχής έχουν ήδη αποσταλεί στους Εισαγγελείς της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, των Εφετείων και των Πρωτοδικείων Αθηνών και Πειραιώς. Ανάλογα με την ανταπόκριση των συναδέλφων, η ημερίδα θα λάβει χώρα είτε σε δύο ημερομηνίες και ειδικότερα την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου τ.έ., είτε μία μόνο ημέρα, ήτοι την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Η εκδήλωση (εισαγωγικές ομιλίες και παρουσίαση των εργαστηρίων της ΔΕΕ) θα λάβει χώρα μεταξύ των ωρών 9.30’ πμ έως 15.00’ μμ. Επίσης στον ίδιο χρόνο θα υπάρξει catering για τους Εισαγγελείς και το προσωπικό της ΔΕΕ, την οργάνωση και το κόστος του οποίου θα αναλάβει η Ένωσή Εισαγγελέων Ελλάδος.

Επισημαίνουμε ότι μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέσω της Γραμματείας της υπηρεσίας σας στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (κ. Άγγελος Σπύρου, τηλ. : 210-8222548, fax : 210-8254211, email : eisag@otenet.gr) δηλώσεις περί συμμετοχής σας στην ημερίδα (και ποια από τις δύο αρχικά σχεδιαζόμενες ημερομηνίες), ώστε να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της εκδήλωσης το συντομότερο. Εάν ο αριθμός των συνολικά ενδιαφερομένων δεν υπερβεί τα 50-60 άτομα, θα επιλεγεί ως ημερομηνία της εκδήλωσης η Πέμπτη 12-3-2015.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.

 

            Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Κωνσταντίνος Τζαβέλλας                                Δημήτριος Ζημιανίτης  

  Αντεισαγγελέας Εφετών                               Εισαγγελέας Πρωτοδικών