Αριθμ. Πρωτ. 90-11/11/2021

ΠΡΟΣ :

Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

 

     Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η  36η  Ετήσια  Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10 π.μ.   στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14 ).

   Η παρουσία όλων μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση που αποτελεί κεντρικό γεγονός στην ετήσια δραστηριότητα της Ένωσής μας είναι περισσότερο από αναγκαία. Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το καταλληλότερο πλαίσιο για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συναδέλφων, επί των επίκαιρων ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο και για το σχεδιασμό της βέλτιστης αντιμετώπισής τους.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των εκτός Αθηνών συναδέλφων . Ειδικότερα, η  Ένωσή μας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των συναδέλφων καταβάλλοντας, κατ’ ανώτατο όριο,  το ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ για μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής τους, καθώς επίσης και το ποσό των πενήντα (50) ευρώ για τα οδοιπορικά τους έξοδα με την προσκόμιση του σχετικού παραστατικού.

    Κατά την είσοδο στο  χώρο της συνέλευσης θα πρέπει να επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.