Αριθμ. Πρωτ.:137/7-11-2018

             ΠΡΟΣ :

                               Τους κ. Εισαγγελείς-Μέλη της Ένωσής μας

                                                      Αγαπητοί Συνάδελφοι,

———-

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος σας ενημερώνει ότι η  34η  Ετήσια  Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής  μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ.  στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Το αμέσως προσεχές διάστημα θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά σχετικές  ατομικές  προσκλήσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό μας.

Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων στις εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης αποτελεί απόδειξη ενδιαφέροντος για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο κι ενδυναμώνει την Ένωσή μας στις διεκδικήσεις της για βελτίωση των συνθηκών απονομής της Δικαιοσύνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των συναδέλφων που κατοικούν και υπηρετούν εκτός Αθηνών.

Ειδικότερα, η  Ένωσή μας  θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των συναδέλφων καταβάλλοντας, κατ’ ανώτατο όριο,  το ποσό των ογδόντα (80) ευρώ για μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο επιλογής τους με την προσκόμιση του σχετικού δικαιολογητικού, καθώς επίσης και το ποσό των πενήντα (50) ευρώ για τα οδοιπορικά τους έξοδα.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
                                                     Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

       
                                               Ελευθέριος Μιχαηλίδης                                Κέλλυ Θεολογίτου
                                               Εισαγγελέας Εφετών                            Εισαγγελέας Πρωτοδικών